Προιοντα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Δείτε τα προιόντα μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην οποιαδήποτε απορία σας.

Image

IMPAXYL SOLV

To IMPAxyl-solv είναι ένα διακοσμητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού ξύλου, βάσεως διαλύτου, κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Η ειδική μικρομοριακή σύνθεση επιτρέπει την απορρόφηση του σε βάθος από το ξύλο, προσδίδοντας εύκολα σε αυτό την επιθυμητή απόχρωση. Έτσι λευκά μαλακά ξύλα μπορούν να λάβουν την απόχρωση καρυδιάς, μαόνι, τίκ κλπ, τονίζοντας ταυτόχρονα και τα νερά του ίδιου του ξύλου. Παράλληλα σχηματίζει ένα λεπτό υμένα που επιτρέπει όμως ταυτόχρονα στο ξύλο να αναπνέει. Η ειδική σύνθεση του προϊόντος προστατεύει τον υμένα του βερνικιού από την υγρασία και την ανάπτυξη μούχλας. Περιέχει ειδικό πρόσθετο για προστασία του τελικού φιλμ από την ηλιακή ακτινοβολία.
Έχει μεγάλη ελαστικότητα και ακολουθεί τις συστολοδιαστολές του ξύλου. Δεν ξεφλουδίζει, δεν φουσκώνει και δεν σκάει.

Image

TEAK OIL

Το ΤΕΑΚ OIL IMPA είναι μίγμα φυσικών λαδιών, υψηλής ποιότητας, με ειδικά υδατοαπωθητικά πρόσθετα. Χάρις στην ειδική του σύνθεση εισχωρεί σε βάθος μέσα στα σκληρά ξύλα προστατεύοντάς τα και επαναφέροντας την φυσική ζεστή εμφάνιση του ξύλου. Προσφέρει μεγάλη προστασία αυξάνοντας τον χρόνο ζωής των ξύλινων επιφανειών αντικαθιστώντας τα φυσικά έλαια του ξύλου τα οποία χάνονται με την πάροδο του χρόνου και την έκθεση των ιδίων των ξύλων σε σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Δεν δημιουργεί επιφανειακό φίλμ, είναι άχρωμο και επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει.

Image

ΑΛΟΙΦΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΙΜΡΑFLUX

Η ΑΛΟΙΦΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΙΜΡΑFLUX είναι μία παχύρευστη κίτρινη πάστα καθαρισμού και προετοιμασίας χαλκοσωλήνων για συγκόλληση. Καθαρίζει χωρίς τρίψιμο και χωρίς να προκαλεί ζημιά στους χαλκοσωλήνες. Θερμαινόμενη απελευθερώνει ειδικά καθαριστικά συστατικά τα οποία εξασφαλίζουν την ακόλουθη ισοκατανομή του υλικού συγκόλλησης. Κατάλληλη για μαλακές συγκολλήσεις σε δίκτυα θέρμανσης, ύδρευσης και κλιματισμού.

Image

PRIMOCOL No 56

Η PRIMOCOL Νο 56 ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ είναι μία παχύρρευστη, θιξοτροπική υδατοδιαλυτή κόλλα για μαλακά κυρίως ξύλα, καπλαμά, κόντρα πλακέ, χαρτιά, χαρτόνια, κεραμικά πλακίδια, φελιζόλ, φελλό, γυψοσανίδα κλπ, βάσεως PVAc. Προσφέρει πολύ ισχυρή συγκόλληση, γρήγορο στέγνωμα, έχει εξαιρετική αντοχή στην θερμοκρασία, στη γήρανση, στους κραδασμούς και στα χτυπήματα. Δεν λεκιάζει, είναι άοσμη και φιλική προς το περιβάλλον. Κατάλληλη για εσωτερική χρήση. Η κόλλα στεγνώνει δίνοντας ένα αδιαφανές και σχετικά σκληρό φίλμ.

Image

IMPAXYL ACQUA

Το Impaxyl Aqua είναι ένα διακοσμητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού ξύλου, βάσεως νερού, κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Η ειδική μικρομοριακή σύνθεση επιτρέπει την απορρόφηση του σε βάθος από το ξύλο, προσδίδοντας εύκολα σε αυτό την επιθυμητή απόχρωση. Έτσι λευκά μαλακά ξύλα μπορούν να λάβουν την απόχρωση καρυδιάς, μαόνι, τίκ κλπ, τονίζοντας ταυτόχρονα και τα νερά
του ίδιου του ξύλου. Παράλληλα σχηματίζει ένα λεπτό υμένα που επιτρέπει όμως ταυτόχρονα στο ξύλο να αναπνέει. Η ειδική σύνθεση του προϊόντος προστατεύει τον υμένα του βερνικιού από την υγρασία και την ανάπτυξη μούχλας. Περιέχει ειδικό πρόσθετο για προστασία του τελικού φιλμ από την ηλιακή ακτινοβολία.

Image

DECKING OIL

Το DECKING OIL IMPA είναι μίγμα φυσικών λαδιών, υψηλής ποιότητας, με ειδικά υδατοαπωθητικά πρόσθετα. Χάρις στην ειδική του σύνθεση εισχωρεί σε βάθος μέσα στα σκληρά ξύλα προστατεύοντάς τα και επαναφέροντας την φυσική ζεστή εμφάνιση του ξύλου.
Προσφέρει μεγάλη προστασία αυξάνοντας τον χρόνο ζωής των ξύλινων επιφανειών αντικαθιστώντας τα φυσικά έλαια του ξύλου τα οποία χάνονται με την πάροδο του χρόνου και την έκθεση των ιδίων των ξύλων σε σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Δεν δημιουργεί επιφανειακό φίλμ, είναι άχρωμο και επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει.
Είναι ιδανικό για την συντήρηση ξύλινων εξωτερικών πατωμάτων (deck).

Image

PRIMOCOL No 87

ΡΕΥΣΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, είναι μία έτοιμη προς χρήση παχύρρευστη, θιξοτροπική, υδατοδιαλυτή κόλλα βάσεως PVAc. Έχει ειδικά μελετηθεί για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων πάνω σε ξύλα, καπλαμά, κόντρα πλακέ, γυψοσανίδα, δάπεδα, τοίχους, μπετόν, τούβλα, νοβοπάν, κλπ.

Image

PRIMOCOL D2 Νο 65 ΞΥΛΟΚΟΛΛΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΖΕ D2

Λευκή κόλλα, κρυσταλλιζέ διαφανής μετά το στέγνωμα, κατάλληλη για την κόλληση οποιουδήποτε ξύλου (νοβοπάν, MDF, φορμάϊκα).

© 2020 Despotopoulou.gr. All Rights Reserved. Designed By Data Media Group.

Search